Günün Özeti

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

Günün Özeti


Bahçeli’den ’Kör Niko’ açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP’nin Çanakkale’deki Adalet Kurultayında alkol alanlar için kullandığı ’Kör Niko’nun meyhanesine gitsinler’ sözlü ile ilgili, "İstanbul’da çok sayıda tarihi meyhane bulunmaktadır. Bunlarda biri de Kör Niko’dur. Kör Niko, Türkiye’nin gündeminin önüne geçti, ben de ona yanıyorum" dedi.

...

Partiler arası bayram ziyaretleri

Kurban Bayramının ikinci gününde siyasi partiler arasında bayramlaşma vardı.

...

3 terörist daha etkisiz hale getirildi

Dün akşam F-16’larla düzenlenen operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği bölgede bugün de silahlı İHA’lar 3 teröristi etkisiz hale getirdi.

...

Durmayan otobüse parke taşlarıyla saldırdılar

Adana’da trafik ışıklarında hareket etmek üzere olan belediye otobüsüne binmek isteyen 3 kişi, parke taşı ile otobüse saldırıp içindeki yolcuyu darp ettiler.

...

İstanbul’da 2 milyonluk kaçak sigara operasyonu

İstanbul Pendik’te sigara kaçakçılarına operasyon düzenleyen polis ekipleri yaklaşık 2 milyon TL değerinde sigara ele geçirdi. Zanlıların kaçak sigaraları bebek bezlerinde sakladığı tespit edildi.

...

Kurbanlık boğadan hastanelik eden çifte

İstanbul Sancaktepe’de yapılan tüm uyarılara rağmen tedbir almadan boğayı kurban etmeye götüren 2 kasap hayvanın çiftesiyle hastanelik oldu. Yaşanan o anlar ise bir cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

...

Ozanları tanıtmak için ’Ozanlar Müzesi’ kurdu

Sivas’ta kendi atölyesinde bağlama imalatı yapan Şentürk İyidoğan, aralarında dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel ile Pir Sultan Abdal, Neşet Ertaş gibi birçok ozanın büstlerinin yer aldığı "Ozanlar Müzesi" kurdu.

...

Gören bir daha baktı: Bisikletle 2 kurbanlık taşıdı

Biri omuzunda biri sırtında öylece ilerlediler. Hayvanlar da şaşkındı onları görenler de.

Kaynak: İHA