Darıca Ailesi Bayramı Birlikte Kutladı

Darıca ailesi Kurban Bayramı’nı hep birlikte kutladı.

Darıca Ailesi Bayramı Birlikte Kutladı
Darıca Çınaraltı Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken programa, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakam Vekili Dursun Düzgün, Darıca Belediye Başkan Vekili Metin Söylemez, Garnizon Komutanı Bnb. Ali Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri , kamu kurum ve kuruluşları , sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkan Vekili Metin Söylemez, “Mübarek Kurban Bayramı’nın insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile siz değerli Darıca halkımız nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve müslümanların Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise bayramların birlik ve beraberliğe vesile olan güzel günlerden olduğuna dikkat çekerek “Ülkemizde çok şükür birlik var, beraberlik var, kardeşlik duygusu var, bir zamanlar insanımızı birbirine düşürmek isteyen zihniyete artık halkımız prim vermiyor. Ülkemizdeki bu güzelliklerin devamı temennisiyle tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA