Çiftçi Vatandaşlarla Bayramlaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Çiftçi Vatandaşlarla Bayramlaştı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bayramın ilk günü bayram namazının ardından sürdürdüğü bayramlaşma ziyaretlerine bugün de devam etti. Sabahın erken saatlerinde esnafı ziyaret ederek yol güzergahındaki vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Çiftçi, gün içerisinde kanaat önderleri ve partilileri ile de bir araya geldi.

AK Parti’nin bayramlaşma törenine katıldı

Başkan Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde partililerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Yoğun ilginin olduğu ve ev sahipliğini AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün yaptığı bayramlaşma törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti il yönetim kurulu, Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Halil Özcan, İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Eski Milletvekillerinden Seyit Eyyüpoğlu, Hamide Sürücü, Müfit Yetkin ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Törende bir konuşma yaparak tüm partilileri selamlayan Bakan Fakıbaba, "Tüm partililer olarak buradayız ve sizlerle birlikteyiz. Halkımızın duasına her zaman ihtiyacımız var. Vatandaşlarımızın ve partimize gönül vermiş tüm kardeşlerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla da buluştu

Başkan Çiftçi, partisinin bayramlaşma töreninin ardından Sivil Toplum Kuruluşları (STK) tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine de katıldı.

Burada tüm Şanlıurfa’daki sivil toplum örgütü temsilcileri ve üyeleri ile selamlaşan Çiftçi, Şanlıurfa’nın her zaman birlik içerisinde olduğuna vurgu yaptı.
Kaynak: İHA