Başkan Pamuk Açıklaması 'Bayram Sevincini Her Zaman Kardeşçe Bir Arada Yaşamalıyız'

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Hal Camisi’nde ve kurban kesim merkezlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, bayramlaştı.

Başkan Pamuk Açıklaması 'Bayram Sevincini Her Zaman Kardeşçe Bir Arada Yaşamalıyız'
Başkan Pamuk, belediye merkez binası yanında bulunan Hal Camisinde namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı. Daha sonra bayram mesaisi yapmakta olan Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret eden Pamuk, bayram hazırlıklarından itibaren özveriyle çalışan personele teşekkür etti ve tek tek bayramlarını kutladı. Pamuk, bayram sevincinin birlikte yaşanması gerektiğini ifade ederek, her zaman kardeşçe bir arada olunması gerektiğini söyledi.

Zabıta müdürlüğü ziyaretinin ardından Pamuk, Nusratiye, Mesudiye ve Üçocak mahallerinde kurban kesim merkezlerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Başta Zabıta ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü olmak üzere Teknik Hizmetler Müdürlüklerinin nöbetçi ekipler bulundurdukları ve bayram süresince ilçede hizmetlerin aksamaması için gerekli önlemleri aldıklarının bilgisini veren Pamuk, özellikle kurban kesim merkezlerinde bulunan çöp konteynerlerinin ve çevresinin titiz bir şekilde temizlenmesi için ekiplerin görevlerinin başında olduğunu ifade etti.

Pamuk, gelen talep ve şikayetleri de en kısa zamanda değerlendirdiklerini kaydetti.

Kaynak: İHA