Bakan Kaya Kimsesiz Çocuklarla Birlikte Huzurevini Ziyaret Etti

Kurban Bayramı’nda da yaşlıları unutmayan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, kimsesiz çocuklarla birlikte Maltepe Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Bakan Kaya "Bayramları büyüklerimizin ellerini öpmek için bir vesile olarak görüyoruz" dedi.

Bakan Kaya Kimsesiz Çocuklarla Birlikte Huzurevini Ziyaret Etti
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, bu bayramda da huzurevinde kalan yaşlıları unutmadı. Kimsesiz çocuklarla birlikte Maltepe Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Bakan Kaya, huzurevinde kalan yaşlılar tarafından ilgiyle karşılandı. Kimsesiz çocuklar büyüklerinin ellerini öperken, yaşlılar çocuklara şeker ve bayram harçlığı verdi. Maltepe huzurevinde yaşayan büyükleri ziyaret eden Bakan Kaya, tüm huzurevi sakinlerinin ellerini teker teker öpüp bir süre onlarla sohbet etti. Huzurevi sakinleriyle yakından ilgilendiği görülen Bakan Kaya, yaşlıların talep ve sıkıntılarını dinledikten sonra hediyeler taktim etti. Bakan Kaya’nın huzurevi ziyareti, büyükleri mutlu ettiği kadar duygulandırdı.

"Bayramları büyüklerimizin ellerini öpmek için bir vesile olarak görüyoruz"

Huzur evi ziyaretinde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya "Paylaşmanın en üst düzeyde en güzel şekilde yaşandığı bu günler, biz de bayramları büyüklerimizin ellerini öpmek üzere bir vesile olarak gördük. Çocuk evlerimizde çocuklarımızla beraber yemek yeyip sizleri ziyarete geldik. Hepinizin bayramını en içten duygularla kutluyorum. Bayramınız mübarek olsun. Rabbim hep birlikte daha nice güzel bayramları sağlık ve huzur içinde erişmeyi nasip etsin diyorum. Ben Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olalı bir buçuk sene oluyor ama bu huzurevine gelişimin ikincisi. Elimden geldiğince tüm huzurevi ve çocuk evlerimizi gece gündüz demeden ziyaret etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA