Antalya'da 5 Ayrı Marketin Hırsızlık Zanlıları Yakalandı

Antalya’da 5 ayrı marketten tırnakçılık yöntemiyle hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya'da 5 Ayrı Marketin Hırsızlık Zanlıları Yakalandı
29 Ağustos tarihinde Mollayusuf Mahallesi Uncalı Caddesi üzerinde bulunan bir marketler zincirinden tırnakçılık metoduyla hırsızlık yapan şahıslar olduğu ihbarı alan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı yunus timleri şahıslardan birini çalmış olduğu parayla mağaza çıkışında yakaladı. Olay yerinden araçla kaçan iki şahıs ile yaşanan kovalamaca sonunda şüpheliler kaçmayı başardı. Yakalanan İran vatandaşı K.S. gözaltına alınırken, iki firari şahsın da yine İran vatandaşı Y.H. ve M.M. olduğu tespit edildi. Asayiş şube dolandırıcılık büro amirliğince yapılan çalışmalarda şüphelilerin Antalya’ya olaydan üç gün önce geldikleri, olaydan sonra karayoluyla İstanbul’a gittikleri tespit edildi. İstanbul asayiş şube ekipleri ile ortaklaşa yapılan operasyon neticesi iki firari saklandıkları yerde yakalanarak Antalya’ya getirildi.

Zanlıların alınan ifadelerinde beş ayrı marketten tırnakçılık suretiyle hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Emniyetteki sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer illerle de irtibata geçen ve benzer şekilde olaylar olduğunu tespit eden Antalya polisinin konuyla ilgili çok yönlü çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA