AK Parti Aydın İl Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Savaş: 'Bizim daha 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Allah’ın izniyle AK Parti’yle, bu davaya inanmış kitlelerle hepsini gerçekleştireceğiz'

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Aydın İl Başkanlığınca bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Öğretmenevi'nde yapılan programda konuşan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Kurban Bayramı'nı birlik ve beraberlik içerisinde geçirmenin huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Partisinin kurulduğu günden itibaren çok bedeller ödediğini aktaran Savaş, son zamanlarda 'AK Parti iktidardan gidecek, çökecek, dağılacak' şeklinde söylemlerin olduğunu, 2019 seçimlerine gidildiğinde bu konuşmaların daha hızlı artacağını bildiklerini ifade etti.

AK Parti'nin dik bir şekilde milletinin karşısında olduğunu vurgulayan Savaş, 'Ama bu hayaller kuralların hepsi avucunu yalayacak. Hepsi boşuna bekliyor. Bizim daha 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Allah’ın izniyle AK Parti’yle, bu davaya inanmış kitlelerle hepsini gerçekleştireceğiz. Bu kadro ve inanç bizde var. Yeter ki planlı ve programlı çalışalım.' dedi.

Türk siyasi hayatında AK Parti gibi başarılarla dolu siyasi geçmişe sahip bir partinin olmadığını savunan Savaş şunları kaydetti:

'Bunun bir sırrı var. Boşuna millet destek vermiyor. İnanmadığı bir partiye oy vermez. Peki biz 15 yılda ne yapmışız? Ülkeyi zenginleştirmişiz. Ekonomik anlamda çok önemli işler yapmışız. Büyüme rakamları ortada. Çiftçiye, memura verilen destekler, sağlık alanında yapılan hizmetler say say bitmez. Bunların hepsini istikrar ve güven ortamında sağladık. Siyaset alanında da çok büyük işler yaptık. Vesayeti bu ülkeden kaldırdık. Vesayetle mücadele ettik. AK Parti çok önemli eserler yaptı ama o Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi bana göre AK Parti’nin bu zamana kadar yaptığı en önemli eserlerden biridir. Bu işin bir diğer önemli sırrı ise Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimizin olmasıdır. Milletin adamı, gönül adamı olan bir liderimiz var. Diğer partilere bakıyoruz lider yok. Milletin adamı, gönül adamı yok.'

- 'İşimiz zor, yükümüz ağır'

Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ise Arakan'da Müslümanlara yapılan zulmü hatırlatarak, oradaki manzaranın çok acı olduğunu dile getirdi.

Erdem, 'Türkiye olarak sadece Türk milletiyle beraberlik içerisinde olduğumuzda elbette kendi geleceğimizin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz ama aslında Türkiye’nin omuzlarında çok daha ağır yükler var. Arakan Müslümanlarının şu anda çektiği sıkıntının vebali bizim omuzlarımızda diye ayaklarımızın tir tir titremesi lazım. Bizim işimiz zor, yükümüz ağır.' diye konuştu.

Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz de partisinin kuruluşunun 16. yılında olduğunu anımsatarak, il kongresine gidilen yolda parti üyelerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinden dolayı teşkilatına teşekkür etti.

Bunun bir nöbet değişimi olacağını vurgulayan Öz, 'AK Partlilik ruhuyla bu süreci yaşıyoruz. Hepimiz bu geminin içindeyiz. Bu gemi Türkiye gemisiyse, bu gemi AK Parti gemisiyse hepimizin bu gemide bir yeri var.' dedi.

Programda, eski Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de birer konuşma yaptı.

Bayramlaşma programına, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan ve partililer katıldı.
Kaynak: AA