Tepebaşı'nda Türkü Gecesi

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 11’incisini düzenlediği Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamında gerçekleştirilen konser programları tüm hızıyla devam ediyor.

Tepebaşı'nda Türkü Gecesi
Sempozyum alanında düzenlenen konserde sahne alan sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Mehmet Özel Eskişehirli müzik severlere keyifli bir gece yaşattı. Gecede sevilen türküleri seslendiren Özel’e, konsere katılan vatandaşlar da eşlik etti. Katılımcılara hitap eden Mehmet Özel, “Sanatın şehri Eskişehir’de, bu özel organizasyonda Türk Halk Müziği’nin de kendisine yer bulması çok mutlu edici. Sanatı ve sanatçıyı her zaman destekleyen Başkanımız Ahmet Ataç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hepiniz konserimize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren konser programı boyunca vatandaşlar, türkü dolu ve keyifli bir gece geçirdi. Öte yandan sempozyum kapsamında tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilen konser programları, 23 Eylül Cumartesi günü Neo AVM açık otopark alanında sevilen şarkıcı Buray ile devam edecek.
Kaynak: İHA