Meral Akşener: FETÖ’yü ben temizleyeceğim

Yeni parti çalışmalarına devam eden Meral Akşener, "Sayın Cumhurbaşkanı bu mücadeleyi yapamıyor. FETÖ’yü ben temizleyeceğim" şeklinde konuştu.

Meral Akşener: FETÖ’yü ben temizleyeceğim
Meral Akşener: FETÖ’yü ben temizleyeceğim
MHP'den ihraç edilmesinin ardından yeni parti çalışmalarına devam eden Meral Akşener, Fox TV'de katıldığı Çalar Saat programında açıklamalarda bulundu.

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Meral Akşener, 'Ekim ayının 15'inde parti çalışmalarını tamamlayacağız' dedi.

Akşener, 'Sayın Cumhurbaşkanı bu mücadeleyi yapamıyor. FETÖ'yü ben temizleyeceğim' şeklinde konuştu.

Akşener, 'Ekim ayının 15'inde parti çalışmalarını tamamlayacağız.' dedi. Akşener, parti çalışmaları için, 'Bir siyasi parti kurmak, işletme kurmak gibiymiş. Çok teknik işleri var, onları yapmaya çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

'BİNA BULMAKTA ÇOK ZORLANDIK'

Akşener, 'Tarih verememek çok zor geliyor. Bina bulmakta çok zorlandık. Bulduk, kiraladık. Her şeyi şeffaf halde götürdüğümüz için kiralayan için de sorun yok' diye konuştu.

'PARTİNİN İSMİNİ BEN DE BİLMİYORUM'


Partinin ismini gerçekten belirlemedik daha. Bir ajans çalışıyor. Bu hafta itibariyle bitirecek gibi görünüyor. Ben de bilmiyorum. Net değil. Koray Aydın, programda şunu söyledi, 'Bu gibi isimler üzerinde çalışıyoruz' dedi.

'PARTİMİZİN KURULUŞUNU BAŞKENTİMİZ ANKARA'DA YAPACAĞIZ'


Samsun'da elbette bir program yapacağız ama 15-16-17 (Ekim) veya daha önce, partimizin kuruluşunu başkentimiz Ankara'da yapacağız.

FETÖ'YÜ BEN TEMİZLEYECEĞİM

“FETÖ'cü” olduğunu yönündeki iddialara da değinen Akşener şunları söyledi:

Ben Sayın Cumhurbaşkanı'nın samimiyetle mücadele ettiğine inanıyorum ama ipin ucunun elinden kaçtığına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanıma çağrımdır. Ben bir tursunol kağıdıyım. Kim ‘Meral Akşener FETÖ'cü' diyorsa kendisi ya da eşi ya da kızı FETÖ'cüdür. Kendisi de kriptodur.'

Akşener, 'Sayın Cumhurbaşkanı bu mücadeleyi yapamıyor. FETÖ'yü ben temizleyeceğim” diye konuştu. Meral Akşener şöyle devam etti:

'Gitsinler İzmit'in Gündoğdu köyüne. Bırakın ailemi, köyümde FETÖ'cü yok benim. Hodri meydan. Kim bu kadar iddialı söyleyebilir. Kaçacak derler diye pasaport bile almadım.'