Gaziantep'te 'FETÖ'yle Bağlantılı Şirketler'in Satışa Çıkarıldığı İddiası

Kayyum atanan Naksan Holding: 'Bugün itibarıyla Naksan Holding'in hiçbir şirketi satışta değildir. Bizler tüm çalışanlarımızla, ekip ve ekipmanımızla işimizin başındayız'

Naksan Holding'den, hiçbir şirketlerinin satışa çıkarılmadığı bildirildi.

Naksan Holding'den yapılan yazılı açıklamada, 'Gaziantep'te FETÖ'yle bağlantılı şirketler satışa çıkarıldı' başlıklı haberlerin içerisinde ismi geçen Holdinglerinin şirketlerinin hiçbirinin satışa çıkarılmadığı, haberin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Basında yer alan haberlerin gerçeklerden uzak bir şekilde kaleme alındığı ifade edilen açıklamada, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yapılan açıklamalar dışında hiçbir açıklamanın dikkate alınmaması gerektiği vurgulandı. Açıklamada, 'Gerekli tüm bilgiler TMSF web sitesinde yayınlanmaktadır.' ifadesi kullanıldı.

Bu haberlerin, 'komisyonculuk yapmak veya kişileri dolandırmak saikiyle hareket eden kişiler'e hizmet ettiği savunulan açıklamada, bu kişilere ve bu türden haberlere itibar edilmemesi gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

'Bugün itibarıyla Naksan Holding'in hiçbir şirketi satışta değildir. Bizler tüm çalışanlarımızla, ekip ve ekipmanımızla işimizin başındayız. Ticari faaliyetlerimiz devam etmektedir. Satışı yapılacak şirketler TMSF tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır.'
Kaynak: AA