Çumra Ziraat Fakültesi'nin Temeli Atıldı

Çumra Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve Selçuk Üniversitesi arasında imzalanan protokolün ardından Çumra Ziraat Fakültesi'nin inşasına başlandı.

Çumra Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, alanda başlayan kazı çalışmalarını inceleyen Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, eğitim yatırımlarına önem verdiklerini belirtti.

Sivil toplum kuruluşları ve Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ile görüştüklerini, projenin hazır olduğunu dile getiren Oğuz, şunları kaydetti:

'10 bi metrekarelik kapalı alanda 35 derslikli 7 laboratuvarıyla Çumra Ziraat Fakültemizin temel kazısına 'Bismillah' diyor, duayla başlıyoruz. Mevla inşallah tamamına erdirsin. 65 bin kişiyle tüm Çumra ile nelerin yapılabileceğini hep beraber inşallah tekrar göreceğiz. Çumra tek yürek olduğundan beri, hizmetlerin kalitesinden, yollardan, binalardan, resmi binalarımıza kadar tamamında bir atılım çağı yaşıyoruz. Ziraat Fakültesi de bu dönem içerisinde inşallah Çumra’ya kavuşmuş olacak. 65 bin kişi adına hem ilçemize hem Konyamıza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.'

Kaynak: AA