Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı

Denizli'de 184 bin öğrenci ve 14 bin 135 öğretmen ders başı yaptı.

2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi'nde tören düzenlendi.

Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaptığı konuşmada, il genelindeki bin 64 okulda 184 bin öğrenci ve 14 bin 135 öğretmenle yeni eğitim öğretim yılının başladığını belirtti.

Ülkeyi geleceğe güvenle taşımak ve muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmak için birinci şartın eğitim olduğunun altını çizen Oğuz, 'Yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Çünkü iyi yetişmiş ülkesini ve dünyayı tanıyan donanımlı nesiller, hem kendilerinin geleceği hem de ülkemizin ve dünyamızın geleceği açısından son derece önemlidir. 2017-2018 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını ve hep birlikte başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmemizi diliyorum.' dedi.

Sarayköy Atatürk Ortaokulu folklor ekibinin gösteri yaptığı etkinlikte, 5. sınıf öğrencisi Alper Anıl Dokur 'Ben Anadoluyum' şiirini okudu.

Törene, Vali Hasan Karahan ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Kaynak: AA