Yamalak Köprüsü İle Karacasu Terminali Açıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Yamalak Köprüsü ile Karacasu Otobüs Terminali açıldı.

Kuyucak ilçesinde yaptırılan Yamalak Köprüsü törenle hizmete girdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, törende yaptığı konuşmada, bugüne kadar büyükşehir belediyesi olarak Kuyucak'a 25 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Yatırımların devam edeceğini aktaran Çerçioğlu, 'Aydın Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri bitmez, Aydın'a olan aşkımız hiç bitmez. Hizmet aşkımız devam edecek. Yeter ki siz yanımızda ve arkamızda olun. Bu köprü üzerine bir nazar boncuğu koydurdum. Sizi Allah kem gözlerden ve nazarlardan korusun.' dedi.

Törene, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya da katıldı.

- Karacasu

Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan otobüs terminalinin açılışı Aydın Büyükşehir Belediyesi Genel Sektereteri Ertuğrul Yaman'ıın katılımıyla yapıldı.

Yaman, törende yaptığı konuşmada, terminalin maliyetinin 1 milyon lira olduğunu bildirdi.

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı ise ilçede yapımı devam eden Kültür Merkezinin de bitme aşamasına geldiğini, söz verdikleri vaatleri yerine getirmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

'Terminal binamız ve kültür merkezimiz söz verdiğimiz işlerdi. Spor kompleksinin de projeleri çizim aşamasında, yüzme havuzumuza kavuşmuş olacağız. Karacasu nüfusu, bütçesi bakıldığında hizmet verdiği alan saha olarak geniş bir sahaya sahip. Bu alana hizmet verebilmenin yolu büyükşehirden geçiyor. Birçok bölgede bir çok çalışmalar devam ediyor.'

Kaynak: AA