Gömeç'e Yapılacak Hastanenin Yer Temini Yapıldı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Aydınlıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Edremit Körfezi'nde çok büyük sağlık yatırımlarını hayata geçirdiklerini ifade etti.

Yatırımlar kapsamında Ayvalık ve Havran Devlet hastanelerinin açıldığını hatırlatan Aydınlıoğlu, 'Burhaniye Devlet Hastanesinin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Edremit Devlet Hastanesinin de ödeneği hazır. Yer ve proje çalışmaları devam ediyor. Gömeç Devlet Hastanesinin ihalesi yapılmış sözleşmesi imzalanmıştı. Yer teslimi de yapılarak inşaat aşamasına gelindi.' dedi.

Gömeç'e yapılacak yeni devlet hastanesi hakkında teknik bilgiler de veren Aydınlıoğlu, şunları kaydetti:

'Entegre Gömeç Devlet Hastanemiz yaklaşık 5 bin metrekarelik arsa üzerine 2 katlı betonarme olarak yapılacak ve inşallah 21 Ağustos 2018'de hizmete açılacaktır. Hastanemizin ihale bedeli 6 milyon 218 bin liradır. Körfez bölgesi ve Balıkesir'e yaptığımız büyük yatırımlarda katkısı bulunan başta Sağlık Bakanlığına, İl Sağlık Müdürümüz ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterimize teşekkür eder, yeni hastanenin Gömeçli hemşerilerime hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.'

Kaynak: AA