Başkan Ayaz 'Güçlü Kadınlar, Güçlü Başiskele' Projesini Anlattı

Başiskele’de “Güçlü Kadınlar, Güçlü Başiskele” hareketini başlatan Başiskele Belediyesi tüm kadınları son derece modern ve ücretsiz hizmet veren bayan spor merkezine davet ediyor.

Başkan Ayaz 'Güçlü Kadınlar, Güçlü Başiskele' Projesini Anlattı
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz kentin ikinci en büyük parkı olan, Yeniköy Yarı Olimpik yüzme havuzu parkında bulunan kafeteryada, Semt Konakların’da etkinliklere katılan bayanlarla bir araya geldi. Katılımın yüksek olduğu programda Başkan Ayaz, yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler aktardı.

Bayanların büyük ilgi gösterdiği bu buluşmada keyifler yerindeydi. Böyle bir organizasyonda Başkanla sohbet etme imkanı bulan bayanlar istek ve taleplerini iletti. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz yaptığı konuşmada Başiskele’ye yapılacak yeni hizmetler hakkında bilgiler aktardı. 2009 yılından bu zamana kadar olan süreçte Başiskele’nin aldığı yolu anlatan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz eğitimi, doğası, sağlığı, yatırım fırsatları ile, huzuru, turizmi ve konumu ile Başiskele’nin yedi yıldızlı bir kent olduğunu yineledi.
Kaynak: İHA