AK Parti Suluova Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, partilerinin Suluova Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katıldı.

Öğretmenevinin konferans salonunda yapılan kongrede konuşan Bostancı, siyasetin meşakkatli bir iş olduğunu, memleket ve millet için her daim koşmak gerektiğini belirtti.

AK Parti'nin 15 yıldır Türkiye'de iktidar olduğuna dikkati çeken Bostancı, 'Bu ülkede, demokrasi tarihinde eşi benzeri görülmedik şekilde peşi peşine iktidar olmasının nedeni milleti temsil etmesi, milletin beklentilerini karşılaması, milletle birlikte yol yürümesi ve aynı dili konuşmasıdır.' dedi.

Türkiye'nin çok dinamik ve çok canlı bir ülke olduğunu vurgulayan Bostancı, 'Kalkınma hızlarına bakarsanız Çin, Hindistan ve Türkiye peş peşe gelir. Gelişmiş ülkeler ise yüzde 1,5, en fazla yüzde 2 civarındadır. Neden? Toplumsal dinamiklerini kaybettikleri için. Türkiye çok dinamik bir ülke, insanlar çok canlı. Bu ülkenin insanları daha güçlü ve zengin olmak istiyor. Bu ülkenin dünya siyasetinde daha fazla söz sahibi olmasını istiyor.' diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye'nin gün geçtikte büyüdüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından eski Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Usta'ya hizmetleri için teşekkür plaketi veren Ecertaş, yeni Gençlik Kolları Başkanı Şakir Korkmazer ve yönetimini tebrik etti.

Kongreye AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, İlçe Başkanı Muhammed Biçer de katıldı.

Kaynak: AA