AK Parti Güroymak İlçe Başkanlığı Kongresi

AK Parti Güroymak İlçe Başkanlığı Kongresi, Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu'nda (YİBO) gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre, faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti.

Kongrede konuşan AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AK Parti'nin 16 yıldır milletin hizmetinde olduğunu söyledi.

Demiröz, şöyle konuştu:

'Sizlere yol, okul, hastane yapılıyor. Bunlar yeterli değil. Sizler için hizmet yapmaya devam ediyoruz. Esas olan gönüllere girmektir. Değerli kardeşlerim, ülkemizin etrafı sarılı. Bizim bizden başka dostumuz yok. Recep Tayyip Erdoğan gecesini gündüze katıyor. Şu an Amerika'ya gitti ve iki-üç gün liderlerle görüşecek. Türkiye'nin selameti, sizlerin geleceği için çalışıyor. Allah ondan razı olsun. Bizler de ona layık olmak üzere gecemizi gündüzümüze katacağız, çalışacağız. Gün, birlik beraberlik günü. Dün bunu Ahlat'ta, Adilcevaz'da, Tatvan'da, şimdi de Güroymak'ta yaşıyoruz. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni yönetimi şimdiden tebrik ediyorum.'

Seçime tek aday olarak katılan ve başkan seçilen Öztürk Uğiş, kongreye katılanlara teşekkür etti.

Kongreye, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Gölbaşı Belediye Başkanı Hikmet Kardaş, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay ve partililer katıldı.

Kaynak: AA