Alaplı'dan Kısa Kısa

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, 'Gazi Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tekin, mesajında, Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi' unvanının verildiği günün yıl dönümünün 'Gaziler Günü' olarak kutlandığını belirtti.

'Ülkenin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihe altın sayfalar yazdıran, vatanı korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gaziler, ülkenin onuru, vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleridir.' diyen Tekin,, 'Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.' dedi.

- Yeni eğitim öğretim yılı

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, yeni eğitim ve öğretim yılı için tüm öğrencilere başarılar diledi.

Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, geleceğimizin teminatı çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan ailelerin ve her türlü şartta mesleğini icra etmeye çalışan öğretmenlerin coşkusunu yürekten paylaştığını ifade etti.

Yeni dönemde öğrencilerin başarılarını artırarak, ailelerine, öğretmenlerine ve kendilerine büyük gururlar yaşatacaklarını ifade eden Tekin, şunları kaydetti:

'Okul öncesinden üniversiteye bütün öğrencilerin iyi eğitim almaları ve eğitim fırsatlarından aynı derecede faydalanmaları için belediyemiz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elinden geleni yapmaya devam edecektir. Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan tüm imkanlarını seferber eden belediyemiz, aynı anlayışla çalışmalarını bundan sonra da sürdürecektir. Yeni eğitim öğretim yılının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.'

Kaynak: AA