AK Parti Kırşehir İl Başkanı Aslan Açıklaması

'Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın takdiri ile il başkanlığı görevine atandım'.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, 'Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın takdiri ile il başkanlığı görevine atandım.' dedi.

Kırşehir İl Başkanlığı görevine atanan 24. Dönem Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, partide basın toplantısı düzenledi.

Partisinin 19 Ağustos itibarıyla kongre sürecini başlattığını, delege kongrelerinin tamamladıklarını, ilçe kongrelerinin de kısa sürede başlayacağını dile getiren Aslan, şunları kaydetti:

'Kırşehir'de ilk ilçe kongrelerimizi Akçakent ve Akpınar'da 30 Eylül'de gerçekleştireceğiz. Diğer ilçelerimiz de devamındaki haftalarda yapılacak. Sonrasında il kongremizi yapacağız. Partimizin kurucularındanım. Biz hiç bir zaman ayrı gayri olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Çok şükür partimize kurulduğu günden bu yana ayrı gayri olmadan, birlikte hizmet ettik. Partimizin ekibi, tamamı bilgi ve birikim olarak büyük hizmetler yapmış isimlerden oluşuyor.

16 yıldır iktidarda olduğumuz süre boyunca her zaman ülkemize, milletimize, şehrimize hizmet ettik. Buna var gücümüzle devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın takdiri ile il başkanlığı görevine atandım. Her zaman birleştirici ve ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz.'

Eski il başkanı Mustafa Kendirli'ye hizmetlerinden dolayı plaket veren Aslan, daha sonra partilerinin tebriklerini kabul etti.
Kaynak: AA