Ülkücüler Piknikte Buluştu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma pikniği düzenlendi.

Ülkücüler Piknikte Buluştu
Regülatör piknik alanında düzenlenen dayanışma pikniğine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya, Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Erol İleli ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen piknik sonrası bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, "2017-2018 eğitim ve öğretim yılı öncesi ülküdaşlarımızın birbirleriyle olan muhabbetlerini arttırmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek, samimi bir ortam oluşturmak amacı ile bu pikniği düzenledik. İnanıyoruz ki, böyle ortamları yakaladıkça Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak çok daha faydalı ve verimli işlere imza atacağız. Samimiyetin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin olduğu her yerde başarı kendiliğinden geliyor. Bizde yaptığımız bu ve benzeri faaliyetlerle böyle bir ortam yakaladık. İnanıyorum ki yeni eğitim ve öğretim yılında çok daha güzel işlere imza atacağız" dedi.

Kaynak: İHA