Kaymakam Şahin'e Veda Yemeği

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 3 yıla yakın görev yapan ve Gaziantep Nizip Kaymakamlığına tahini çıkan, Kaynarca Kaymakamı Kemal Şahin için veda yemeği düzenlendi.

Kaymakam Şahin'e Veda Yemeği
Düzenlenen veda yemeğine; Kaynarca eski Kaymakamı Kemal Şahin, Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan, Kaynarca Kaymakam vekili Ahmet Korkmaz, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Garnizon Komutanı Üsteğmen Kamil Aksoy’un yanı sıra savcılar, hakimler, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, MHP İlçe Başkanı Ekrem Baldan, Sivil Toplum kurulları temsilcileri çok sayıda misafir ve vatandaş katıldı.

Kaymakam Kemal Şahin ilçede geçirdiği günleri anlatarak, “Gerçekten şuanda derler ya sözün bittiği yer konuşmalarımda en zorlandığım anı şuanda yaşıyorum. Hepiniz bu ayrılma günü demeyeceğim birleşme gününde beni yalnız bırakmadığınız için, bu hüzünlü günümde beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. 3 yıldır bana verdiğiniz destekten dolayı da çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ise, “Kemal beyle geldiği günden buyana hep uyum içinde çalıştık. Kendilerinden çok şey öğrendik bildiği bilgilerle bizleri aydınlattı kendisini her zaman anacağız. Kaynarca halkı olarak ilçemizde bütün kapılar kaymakam beye açıktır. Bundan sonraki yaşamında kendilerine başarılar diliyorum. İnşallah kendileri daha iyi yerlere gelecektir” diye konuştu.

Gecede sırasıyla konuşma yapan Kaynarca Kaymakam vekili Ahmet Korkmaz, Kaynarca muhtarları adına Başkan Türkan Öner, Kaynarca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, duygu ve düşüncelerini aktararak Kaymakam Şahin’e veda ettiler. Gecenin sonunda Kaymakam Şahin’e, Belediye Başkanı Zeynur Özel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi, Muhtarlar dernek başkanı Türkan Öner plaketler vererek yeni atandığı Nizip Kaymakamlığı görevinde başarılar dilediler.
Kaynak: İHA