Bandırma'da 'El Ele Güvenli Geleceğe' Projesi

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 'El Ele Güvenli Geleceğe' projesi kapsamında Bandırma Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde broşür dağıttı.

Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Jandarma Komutanı Yarbay Recep Cansu, Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç , Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr, Alpaslan Serel ve Genel Sekreter Yrd. Doç.Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu'nun da katıldığı etkinlikte, okulun bahçesinde toplanan öğrencilere, teröre karşı bilinçlenmeyi hedeflenen broşürler verildi.

Kaymakam Günhan Yazar, burada yaptığı konuşmada, amaçlarının devlet ile üniversiteli arasında bir bağ kurmak olduğunu söyledi.

Emniyetin ve jandarmanın öğrencilerle birlikte olduğunu göstermek için burada olduklarını belirten Yazar, şöyle konuştu:

'Biz hep yanınızdayız, sizde ne zaman arzu ediyorsanız bizim yanımızda olun. Kapımız her zaman size açık. Şu yada bu sebeple, yada her zaman gelebilirsiniz. Randevu almanıza gerek yok. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza hem emniyeti hem jandarma hem diğer birimlerimiz için şimdiden söz veriyorum.'

Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç da üniversite bahçesinde bulunan öğrencilerle tek tek sohbet ederek, eğitim döneminin güvenli ve huzurlu geçmesi için her zaman yanlarında olacaklarını dile getirdi.

Kaynak: AA