'Amerika'dan talimat almıyoruz' diyen Fatih Portakal'a tokat gibi yanıt

Amerikan kanalı FOX TV Melih Gökçek'in mesajlarını çarpıtmıştı. 'Amerika'dan talimat almıyoruz' diyen Fatih Portakal'a Beyaz TV sunucusu Ömür Varol'dan tokat gibi yanıt geldi.

'Amerika'dan talimat almıyoruz' diyen Fatih Portakal'a tokat gibi yanıt
'Amerika'dan talimat almıyoruz' diyen Fatih Portakal'a tokat gibi yanıt
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete programında, Varol, 'Amerika'dan talimat almıyoruz' diyen Fatih Portakal'a öyle bir yanıt geldi ki...

Amerikan kanalı FOX TV, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ABD'deki kasırgayla ilgili attığı tweetleri çarpıtmıştı. Bu çarpıtmanın ardından Melih Gökçek bir açıklama yaptı. Varol, Gökçek'in o açıklamasını okudu ve FOX TV'ye,' Ben 2007-2012 arasında FOX'ta çalıştım. onurlu dürüst gazetecilikten bahsediyorlar, değil. Onurlu dürüst gazetecilikten bahsediyorsanız Gökçek'in bu açıklamasını yayınlamanız lazımdı' dedi.

'BU AÇIKLAMAYA YER VERMEMEK HABERCİLİĞİNİZE GÖLGE DÜŞÜRÜYOR'

'FOX neden bunu haber yapmıyor?' diye soran Ömür Varol, 'Ben Gökçek'in açıklamasını 2 buçuk dakikada okudum. 4 buçuk dakikalık bir haber yapıp bu açıklamaya yer vermemek haberciliğinize gölge düşürüyor. Madem hadiseyi bu kadar önemsiyorsunuz yer vereceksiniz' şeklinde konuştu.

'BEN FOX'TA ÇALIŞTIM, İŞLERİN NASIL YÜRÜDÜĞÜNÜ BİLİYORUM'


Varol, 'Amerika'dan talimat almıyoruz' diyen Fatih Portakal'a ise tokat gibi bir yanıt verdi:

'Bilemem ben orada çalıştım. İşlerin nasıl yürüdüğünü, oranın nasıl işlediğini bilirim. Mesela Hrant Dink 2007'de suikaste uğradığında, FOX TV haber kanalı olmamasına rağmen neden o suikast haberini en önce duyar da ilk ona gelir istihbarat ve son dakika haberi girer öğle saatlerinde. Normalde hiç bir haberi öyle girmediniz. İlk suikast görüntüleri de neden FOX haber merkezinden Ercan Gün'e gelir. Eski Zaman gazetesi muhabiri, şimdi FETÖ'den içeride bu sebepten. 'Talimat almıyoruz' demek... Fatih senin ya haberin yok bazı şeylerden ya da neyse demeyim başka bir şey.'