Nihat Doğan bombayı patladı: Acun Ilıcalı bana kızacak ama...

Nihat Doğan sabah programında yeni sezonda ekrana gelecek bir Acun Ilıcalı projesini açıkladı. Doğan, "Acun Ilıcalı bana kızacak ama" diyerek ünlülerin birbirleriyle boks maçı yapacağını duyurdu!

Nihat Doğan bombayı patladı: Acun Ilıcalı bana kızacak ama...
Nihat Doğan bombayı patladı: Acun Ilıcalı bana kızacak ama...
Nihat Doğan 'Söylemezsem Olmaz' programında Acun Ilıcalı'nın yeni sezondaki projesini açıkladı. Şarkıcı Doğuş'un mesajından sonra 'Bu Şenol İpek-Doğuş mücadelesi çok çetin olacak' dedi.

Partnerlerinin 'söyleme, söyleme' şeklindeki itirazlarına rağmen Nihat Doğan, 'Acun Ilıcalı bana kızacak ama, yeni sezonda ünlüler birbirleriyle boks maçı yapacak' ifadelerini kullandı.

Programın sunucularından Bircan İpek ise eşi Şenol İpek' için 'Şenol'a dayak yemek yok. Nihat'ı vekil tayin ettim, dayak yerse boşuyoruz' dedi.

ÜNLÜLER BOKS YAPACAK

Ünlü isimlerin birbirleriyle boks maçı yapacağı Yarışma, ekim ayında TV8'de ekrana gelecek.

İŞTE RİNGE ÇIKACAK ÜNLÜLER

Sürpriz yarışmada, 14 ünlü isim ringe çıkacak. Şu ana kadar netleşen yarışmacılar ise Fulya Keskin, Sahra Işık,'Çılgın' lakaplı Sedat Kapurtu, Asena, Doğuş ve Berna Canbeldek.

Geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'da mücadele eden isimler, hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.