Yaylanın ortasındaki çirkin binanın sahibinden garip açıklama

Sosyal medyada tepkiye neden olan, Trabzon Sürmene'de ormanın ortasına inşa edilen 9 katlı binanın sahibi, "Kalabalık bir aileyiz, bu binayı inşa ederken biz de doğayı düşündük" dedi.

Yaylanın ortasındaki çirkin binanın sahibinden garip açıklama
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ömür Varol'la Beyaz Gazete'nin bugünkü gündemindeki konulardan biri de Yaylanın ortasındaki çirkin binanın sahibinin garip açıklamasıydı.

Trabzon Sürmene'de ormanın ortasında yükselen 9 katlı bina ile ilgili tartışmalara bina sahibinden cevap geldi.

O BİNANIN SAHİBİ KONUŞTU

Sürmene ilçesi Oylum Mahallesi'nde yer alan, bahse konu binanın sahibi iş adamı Köksal Akduman, kalabalık bir aileye sahip olduklarını, doğayı düşünerek binayı yaptıklarını söyledi.

Yaylanın ortasındaki çirkin binanın sahibinden garip açıklama

'BÖYLE OLMASAYDI 18 AYRI EV YAPMAMIZ GEREKECEKTİ'

Akduman, 'Biz kalabalık bir aileyiz, vakti zamanında bu binayı inşa ederken biz de doğayı düşünerek yaptık, binada yaklaşık 18 daire var. Siz bunun yaygın inşa modeli ile yapıldığını düşünürseniz 18 ayrı ev yeri demektir. O zamanda ekecek biçecek yer bulamazsınız. Bizde düşünerek 1995 ve 2000 yılları arasında bu şekilde yapının daha uygun olduğu fikrine vardık; yani yakın tarihte yapılmış bir yapı değildir, hiçbir şekilde de rant amacı gibi bir şey söz konusu değildir' diye konuştu.

Ömür Varol, bu haberi seyircilerine aktardı ve konunun takipçisi olacaklarını söyledi.