Salihli'de Yeni Hizmet Binası Proje Çalışmaları Başladı

Salihli'de geçen yıl depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alınan İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne yeni hizmet binası yapılacağı bildirildi.

AK Parti Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç, gazetecilere yaptığı açıklamada, projesi hazırlanan yeni hizmet binası için kısa sürede ihale düzenleneceğini söyledi.

Salihli’nin Şehitler Mahallesi’nde 1995 yılından bu yana hizmet veren İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü hizmet binasının yapılan incelemeler sonucunda depreme dayanıksız olduğu için geçen yıl yıkıldığını hatırlatan Dinç, şöyle konuştu:

'Bu hizmet binamız ayrıca yetersiz kalıyordu. Bu kapsamda bakanlığımız ilçemize yeni bir hizmet binası kazandırmak için gerekli çalışmaları yaptı. Yeni hizmet binamızın toplam kapalı alan iki bin metrekare olacaktır. Kısa bir süre sonra ihalesi düzenlenecek olan yeni hizmet binamızı çiftçilerimiz 2018 yılından itibaren çiftçilerimiz yeni hizmet binasına kavuşacaktır. Bu hizmetten dolayı başta milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen tüm görevlilere teşekkür ediyoruz.'

Kaynak: AA