CK Akdeniz Elektrik'ten 'Enerjim Eğitiyor' Tarifesi

CK Akdeniz Elektrik, eğitim çağında çocukları olan mesken abonelerine yönelik 'Enerjim Eğitiyor' tarifesini oluşturdu.

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, yaptığı yazılı açıklamada, ailelere ve çocuklara destek olmak amacıyla enerji eğitim tarifesinin oluşturulduğunu, tarife kapsamında ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim alabildikleri 6 aylık Okulistik paketinin hediye edildiğini bildirdi.

Söz konusu tarifeden elektrik faturası aylık ortalama 82 lira ve üzerindeki tüm mesken abonelerinin yararlanabileceğini belirten Değerli, şu bilgileri verdi:

'Sektörde bir ilk olan enerjim eğitiyor tarifesini seçen aboneler, internet üzerinden eğitim desteği alabilecekleri 100 lira değerinde 6 aylık Okulistik paketine sahip oluyor. İnternet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformu olan Okulistikten ilkokul 1'inci sınıftan 4'üncü sınıfa, ortaokul 5'inci sınıftan 8'inci sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri yararlanabiliyor. Milli Eğitim Bakanlığının öğretim modeline uygun olarak hazırlanan Okulistik paketi sürekli olarak güncellenen bir yapıya sahip olması ile de öne çıkıyor.'

Kaynak: AA