Gaziantep'ten 9 Bin 500 Öğrenciye Sertifika

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 9 bin 500 öğrenciye sertifikalarını dağıttı.

Gaziantep'ten 9 Bin 500 Öğrenciye Sertifika
Okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi amacıyla açtığı “Yaz Spor Okulları” sona erdi. Düzenlenen bir pragramla 9 branşta, 9 bin 553 öğrenciye sertifikaları verildi.

Büyükşehir Belediyesi Talat Özkarslı Spor Salonu’ndaki sertifika törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’de katıldı.

"Cocuklar geleceğimizdir"

Şahin, çocukların geleceği temsil ettiğini belirterek, "Sizler bizim canımızsınız, gözümüzün nurusunuz. 3 ay gibi uzun bir yaz tatilini boş geçirmemeniz için belediyemiz, yaz spor okulu açtı, sizler de bu okullardan yararlanmasını bildiniz. Çocukları, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için en önemli sosyal araçlardan birisi spordur. Çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarmak için bu tür kurslar çok önemlidir. Sizler bir şehrin bir ülkenin altyapısısınız. Bunun içindir ki belediyemiz, altyapı çalışmalarını önemsiyor. Bir ülke geleceğini şekillendirebilmek için öncelikle çocuklara ve gençlere yönelik projeler geliştirmek zorundadır. Zaman aklını geliştirme zamanıdır. Bir taraftan zeki ve çalışkan olacağız, bir taraftan da yeteneklerimizi kullanacağız Sizlere güveniyoruz, geleceğimizin teminatı çocuklara ne kadar hizmet etsek azdır" dedi.

Büyükşehir Belediyesince açılan güreş, taekwondo, karate, basketbol, tenis, hentbol, voleybol, badminton ve yüzme branşında eğitim alan 9 bin 553 öğrenciye sertifikasını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi.

Sertifika dağıtımının ardından çektirilen toplu fotoğrafla program sona erdi.
Kaynak: İHA