Başkan Togar, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızla bağımızı hiçbir zaman koparmadık.' dedi.

Togar, çözüm merkezinde düzenlenen halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüm hizmetleri vatandaş odaklı yaptıklarını ifade eden Togar, 'İlçemizin her noktasında, her köşesinde, her mahallesindeki hizmetlerimizin, yaptığımız çalışmaların, gerçekleştirdiğimiz projelerin ve yapmayı planladığımız tüm çalışmaların çıkış noktası temel dayanağı bugün olduğu gibi bugünden sonra da her zaman vatandaşlarımız olacaktır.' dedi.

Her hafta pazartesi günü vatandaşların taleplerini dinleyerek haftaya başladığını dile getiren Başkan Togar, şöyle konuştu:

'Yeni bir haftaya gücümüzün kaynağı vatandaşlarımızla başlamak bizlere daha azimli daha tempolu ve enerjik bir atmosferde çalışma kuvveti veriyor. Bizler halkından soyutlanmış başı buyruk, programsız ve düzensiz çalışma şekline karşıyız. Her konuda vatandaşlarımızla istişareler, görüşmeler, fikir alışverişleri ve ortak akıl çerçevesinde hareket ederek herkes tarafından benimsenen kabul gören hizmetleri ortaya koyuyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızla bağımızı hiçbir zaman koparmadık. İlk günkü birlik beraberlik ruhunu bozmadan ilk günkü aşk ile şevkle ilçemiz için daha birçok adından söz ettirecek projeleri yine birlikte hayata geçireceğiz. Biz elli bin nüfuslu büyük bir aileyiz. Bu ailenin tüm fertlerinin en iyi şartlarda hayatını sürdürmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz ve hızımızı kesmeden çalışmaya devam edeceğiz.'

Kaynak: AA