Türk Harp Malulü Gazi Ve Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin Açıklaması

Türk Harp Malulü Gazi ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin, devletin son zamanlarda verdiği terörle mücadeleye değinerek, "Son zamanlarda devletimiz bu işi bitirme aşamasına getirdi" dedi.

Türk Harp Malulü Gazi Ve Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şube Başkanı Hacı Şahin Açıklaması
Milli mücadelenin en önemli şehirlerden olan Eskişehir’de gazi ve şehit yakınları yalnız bırakılmıyor. 1993 yılında, terörle mücadele esnasında sol bacağını kaybeden ve bugün Türk Harp Malulü Gazi ve Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanlığını yürüten Hacı Şahin, Eskişehir’in önde gelen isimlerine kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Eskişehir Valiliği ile Tepebaşı Belediyesinin gazi ve şehitlere büyük destek sağladığını dile getiren Şahin, Eskişehir’in şehit yakınlarını ve gazilerini hiçbir zaman unutmadığını söyledi.

Şahin, “Eskişehir protokolü ile aramız gerçekten çok iyi. Onların sayesinde hiçbir sıkıntımız yok. Özellikle Büyükşehir Belediyemize ve Tepebaşı Belediyesi Başkanımız Sayın Ataç’a çok teşekkür etmek istiyorum. Büyükşehir Belediyemizin bize verdiği bir otopark var. Onun geliriyle ayakta duruyoruz. Ahmet Ataç, kafe ve büfe gelirlerini bize verdi. O bizim için çok değerli bir hamleydi. Valimiz, kaymakamımız her türlü desteği sonuna kadar veriyorlar. Şehrimizin bizi unutmaması bizleri çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Terörle mücadeledeki son durum hakkında da görüşlerini aktaran Şahin, bu konuda devletin her daim arkasında olduklarını dile getirdi. Terörün bitme aşamasına geldiğini vurgulayan Başkan Şahin, şunları kaydetti:

“Son dönemde şehrimize maalesef 13 şehit geldi. Biz, üye sayısının artmamasını arzu eden bir derneğiz. 1984 yılından bu yana terör var. Son zamanlarda devletimiz bu işi bitirme aşamasına getirdi. Benim gözümde, terör artık bitti bitecek diyebilirim. Bu açık bir şekilde görülüyor. Büyük mesafe kaydedildi. Sayın Cumhurbaşkanımız da ‘Son teröriste kadar bu mücadele devam edecek’ dedi, sonuna kadar kendisinin arkasındayız, destekliyoruz. İnşallah devletimiz ve milletimiz için gelecek çok daha güzel olacak.”
Kaynak: İHA