Hırsızlık Şüphelisi Polisin Kolunu Isırdı

Isparta'da aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu belirlenen motosiklet hırsızlığı şüphelisi, gözaltına alındığı sırada kurtulmak için polis memurunun kolunu ısırdı.

Isparta'da, motosiklet hırsızlığı yaptığı iddiasıyla yakalanan ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen şüpheli, gözaltına alındığı sırada kaçmak amacıyla polis memurunun kolunu ısırdı.

Alının bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Karaağaç ve Kepeci mahallelerindeki motosiklet hırsızlığı olaylarıyla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan teknik incelemenin ardından hırsızlık olayının şüphelisini tespit eden polis ekipleri, şüpheli Sinan S'yi yakalamak üzere Gülcü Mahallesi'nde operasyon yaptı. Polis ekiplerince yakalanan şüpheli, gözaltına alındığı sırada ekiplerin elinden kurtulmak için görevli bir polis memurunun kolunu ısırdı.

Amacına ulaşamayan ve emniyete götürülen şüphelinin aynı zamanda cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Sinan S, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bu arada, zanlının gözaltına alındığı sırada kolunu ısırdığı polis memurunun da şüpheliden şikayetçi olduğu ve zanlının yakalanmasıyla bulunan iki çalıntı motosikletin sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Kaynak: AA