Mehmetçik Vakfı'ndan Türk Halkına Teşekkür

Şehit ve gazi Mehmetçik ailelerine ölüm ve maluliyet yardımı yapan Mehmetçik Vakfı, Kurban Bayramı nedeniyle yapılan bağışlarla bu yıl da yüzleri güldürüyor.

Mehmetçik Vakfı'ndan Türk Halkına Teşekkür
Şehit ve gazi çocuklarının eğitiminde önemli bir rol üstlenen Mehmetçik Vakfı, yapılan bağışlarla Mehmetçik çocuklarını ve ailelerini desteklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mehmetçik Vakfı’na Türk halkı yine tam destek vererek 81 bin 600 adet kurban bağışı yaptı.

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Yaşar Bal, "Kahraman Mehmetçiklerin Türk halkına emaneti olan ailelerine yaşamları boyunca maddi ve manevi destek olabilmek için yanlarındayız. Türk insanının sevgisini bugün daha çok hissediyoruz. Bize emanet edilen Mehmetçikler ve ailelerine vefakar halkımızın destekleriyle geçtiğimiz sene 77 milyon 390 bin TL yardım yaptık. Bu yıl emanetlerimize yapacağımız yardım miktarı artarak devam edecek. Mehmetçik Vakfı adına yüce Türk milletine en içten şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Mehmetçik Vakfı’na anlaşmalı bankalardan havale ve EFT ücreti ödemeden destek verilebiliyor. Vakfa ait internet sitesine online bağış da yapılabiliyor. Ayrıca tüm operatörlerden 2582’ye MEHMETÇİK yazarak SMS göndererek de Mehmetçik Vakfını desteklemek mümkün.
Kaynak: İHA