Kebapçı Selahattin Aydoğdu Olmayınca Heykelinin Elini Öptüler

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı’da, Fatih Terim ve damatları ile tartışan Selahattin Aydoğdu’ya üniversite öğrencileri üzerinde "Türk futbolunun kaderine değiştiren adam" yazılı heykelini armağan etti. Kebapçı çalışanları da, Kurban Bayramı nedeniyle Adana’da bulunan Aydoğdu’nun heykelinin elini öperek, bayramlaştı.

Kebapçı Selahattin Aydoğdu Olmayınca Heykelinin Elini Öptüler
Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı’da bir kebapçının işletmeciliğini üstlenen Selahattin Aydoğdu, ünlü teknik direktör Fatih Terim ile tartışmış ve haberler gündeme bomba gibi düşmüştü. Olayın ardından tartışmalar yeni yeni soğurken, Terim’in görevini bırakmasıyla da Aydoğdu, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti.

Kebapçıya heykel yaptılar

Sosyal paylaşım sitesinde organize olan Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü öğrencileri de bir araya gelerek bir heykel yaptı. Öğrenciler, Aydoğdu’ya birebir benzeyen bir heykel yaparken, heykelin üzerine "Türk futbolunun kaderini değiştiren adam" yazdı.

Öğrenciler, heykeli de Selahattin Aydoğdu’ya sahibi olduğu kebapçı dükkanının içerisine koydu. Gelip geçen herkes heykele merakla bakarken, heykel yoğun ilgi gördü.

Kebapçı Adana’da olunca çalışanlar heykelin elini öptü

Öte yandan, gündemde kalan adam Aydoğdu, Kurban Bayramı için Çeşme’den Adana’ya gitti. İş yeri çalışanları da kebapçı Aydoğdu ile bayramlaşamayınca çareyi heykelinin elini öpmekte buldu. Sıraya giren çalışanlar, tek tek "Bayramın mübarek olsun" diyerek elini öptü. Ortaya ise ilginç görüntüler çıktı.

Kebapçıda çalışan Sinan Usun, "Dün saat 19.00 sıralarında Ege Üniversitesinden geldiklerini belirten 7-8 kişi patronumuzun heykelini getirdiler. Heykeli bir bayram hediyesi olarak yapıp teslim ettiklerini söylediler. Patronumuz onları teşekkür ederek aldı ve ağırladı" dedi.

Kaynak: İHA