Evde Bakım Ekiplerinden Bayram Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli sosyal projelerinden bir tanesi olan Evde Bakım Hizmetleri’nden faydalanan vatandaşlara bayram ziyareti yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, evde bakım hizmeti alan vatandaşlarla büyük bir aile olduklarını vurguladı.

Evde Bakım Ekiplerinden Bayram Ziyareti
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, evde bakım hizmetinden faydalanan vatandaşlara bayram ziyareti gerçekleştirdi. Akbaş’a eşi Yeliz Akbaş ve Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürü Füsun İçelli eşlik etti. Evde bakım hizmetinden faydalanan Ayten Kara’yı evinde ziyaret eden Daire Başkanı Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileterek, hediye takdim etti. Akbaş, Kara’nın sağlık durumuyla ilgili bilgi de aldı.

“Bu güzel hizmeti sürdüreceğiz”

Evde Bakım Hizmetleri’nden faydalanan vatandaşlarla büyük bir aile olduklarını belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, “Hizmet alan ve hizmet veren değil de, bir aile gibi vatandaşlarımıza yaklaşıyoruz. Onlar da bizleri çocuklarıymış gibi ağırlıyor. Bayram öncesi hizmetten faydalanan vatandaşlarımızın kişisel bakımları, evlerinin temizliği ve sağlık kontrolleri ekibimiz tarafından gerçekleştirildi.

Bizler de bayramlarını kutlamak amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde bu güzel hizmeti sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm Manisalıların bayramını kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA