Beşiktaş Belediyesi'nden 10 Gün Önce Saldırıya Uğrayan Zap Karakolu'na Ziyaret

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, yaklaşık 10 gün önce saldırıya uğrayan Hakkari Zap Karakolu’na ziyarette bulunarak, buradaki askerlerle bayramlaştı.

Beşiktaş Belediyesi'nden 10 Gün Önce Saldırıya Uğrayan Zap Karakolu'na Ziyaret
Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve beraberindeki heyet, yaklaşık 10 gün önce terör örgütü PKK tarafından saldırıya uğrayan, Hakkari Zap Jandarma Karakol Komutanlığı’na ziyarette bulundu. Başkan Hazinedar ve beraberindeki heyet askerlerle tek tek bayramlaşarak askerlere tıraş takımı ve Beşiktaş forması hediye etti. Yaklaşık yarım saat askerlerle sohbet eden Başkan Hazinedar, karakolda görevli olan bütün askerleri ilk fırsatlarında Beşiktaş maçına da davet etti.

Ziyaret sırasında tankın içinde gözetleme yapan Jandarma Uzman Çavuş Orhan E., "Gece gündüz demeden gözetleme yapıyoruz. Buradan büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öpüyorum. Hepsinin bayramı mübarek olsun’’ ifadelerini kullandı.

Hakkari Zap Jandarma Karakol Komutanlığı’ndaki askerlerle bayramlaşan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise ‘’Öncelikle dün Beşiktaş Meydan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir milli bayramı kutladık. Milli olmak sadece sorunu olmayan yerleri yönetmekle olmuyor. Büyük sorunu olan bölgelerde bu ülkenin ve bizim parçamız işte bu nedenle bu günde Hakkari’deyiz. Burası yani Zap Karakolu, 10 gün önce iki roket saldırısına uğramış bir yer. Asker kardeşlerimizin buradaki görevlerinde yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Tabi çok zor bir bölge Allah yardımcıları olsun. Teröre karşı milletin yanında Hakkari halkının yanında çok önemli bir görev ifa ediyorlar. Bizde açıkçası Hakkari’deki ziyaretlerimizin en önemli parçalarından birisi bu karakol ve vatan görevi yapan askerlerimizle ilgili ziyaretlerimiz’’ diye konuştu.

Ayrıca Başkan Hazinedar, Hakkari merkeze giderken yol üzerindeki çocuklara da çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Kaynak: İHA