Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Bayram Namazını Hakkari'de Kıldı

Beşiktaş Belediyesinin düzenleyeceği ‘Çocuk Festivali’ için Hakkari’ye giden Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, bayram namazını Hakkari’de kıldı. Hazinedar, namazın ardından Hakkari Evi’nde muhtarlarla kahvaltı yaptıktan sonra kurban kesimine katıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Bayram Namazını Hakkari'de Kıldı
Beşiktaş Belediyesinin düzenleyeceği ‘Çocuk Festivali’ için Hakkari’ye giden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bayram namazını Hakkari Hacı Sait Camii’nde kıldı. Camii çıkışı vatandaşlarla bayramlaşan Hazinedar, çocuklara da harçlık vermeyi ihmal etmedi. Bayram namazının ardından Hakkari Evi’nde muhtarlarla kahvaltı yapan Başkan Hazinedar, daha sonra Hakkari kurban kesim alanına giderek, Beşiktaş Belediyesinin 25 adet kurbanlık koyun kesimine katıldı.



"Beşiktaş Hakkari’dir, Hakkari Beşiktaş’tır"

Kurban kesimi sonrası konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Üzerimize vacip olan kurban görevimizi ifa ettik. Kurbanımızı kestik, Allah kabul etsin. Milli ve manevi değerler, toplumsal hayatın önemli dinamikleri, milli varlığın nişanelerinden biri Beşiktaş ise diğeri Hakkari’dir. Ülkenin birliğine beraberliğine hizmet etmesi için önemli bir kardeşlik sürecini inşa ediyoruz. Beşiktaş Hakkari’dir, Hakkari’de Beşiktaş’tır’’ ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA