Bayramda Nöbet Tutan Belediye Çalışanlarına Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Musa Arat ile Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri bayramda görev başında olan Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını ziyaret etti.

Bayramda Nöbet Tutan Belediye Çalışanlarına Ziyaret
İlk olarak Büyükşehir Belediyesi Saman Pazarı Otobüs Hareket Merkezi’ne giden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun, Başkan Akyürek ve İl Başkanı Arat, burada nöbetçi otobüs şoförleri ve zabıtalarla bayramlaştı.

Bütün Konyalıların ve İslam aleminin bayramını tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, “Herkes bayram telaşında ve bayram neşesini yaşarken halkımız adına görev başında olan belediye çalışanı ve kamu çalışanı arkadaşlarımız var. Halkımızın huzur içinde bayramlarını geçirebilmeleri için toplu ulaşım, zabıta, itfaiye, KOSKİ, mezarlıklar gibi birimlerimizde nöbet tutan bine yakın çalışma arkadaşımız var. Bütün Konya halkı adına hepsine teşekkür ediyorum. Bu bayram gününde mesaide olan arkadaşlarımızı ziyaret eden Genel Başkanı Yardımcımıza ve İl Başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Akyürek, toplu ulaşım araçlarının bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz, üçüncü ve dördüncü günü yüzde 50 indirimli olduğunu hatırlatarak, herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için ekiplerin bayram boyunca görev başında olacağını dile getirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun da, bütün Konyalıların ve İslam aleminin bayramını tebrik ederek, “Halkımın daha iyi bayram yapabilmesi için belediye çalışanlarımız nöbet tutuyor. Yine sınır nöbeti tutan askerlerimiz ve polislerimiz var. Hepsinin bayramlarını tebrik ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve AK Parti İl Başkanı Musa Arat, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Karatay İtfaiye Merkezi’ne geçerek, nöbetteki çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akyürek, bayramın ilk günü Konya’da herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirterek, ekiplere teşekkür etti.
Kaynak: İHA