Başbakan Yardımcısı Şimşek'e Huzurevinde Sürpriz

Ziyaret ettiği huzurevinde yaşlı ve çocukların sürpriziyle karşılaşan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Huzurevinde huzur bulduk" dedi.

Başbakan Yardımcısı Şimşek'e Huzurevinde Sürpriz
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım tarafından karşılanan Şimşek, yaşlılara çiçek takdim etti. Çocuklara oyuncak ve bayram harçlığı dağıtan Şimşek’e huzurevi sakinleri sürpriz hazırladı.

Yaşlılarla tek tek ilgilenen Şimşek’e, merkezde kalan 83 yaşındaki Übeyye Çetin’in söylediği şarkı neşeli anlar yaşattı. Şimşek, sonrasında 79 yaşındaki Erol Demirçivi’nin okuduğu şiiri dinledi. Mehmet Şimşek, şarkı söylemesinin ardından 83 yaşındaki Übeyye Çetin’e, "Nasıl huzurevinde huzur var mı?" diye sordu. Çetin ise "Müdürümüz melek gibi. Bizlere elbise alıyorlar, güzel yemekler yapıyorlar. Teşekkür ederiz. Devletimize Allah zeval vermesin" dedi.

Gaziantep Huzurevi sakinleri ile bayramlaşan Mehmet Şimşek ise, "Huzurevinde huzur bulduk. Büyüklerimiz ve küçüklerimiz ile bir araya geldik. Bayramın amacı zaten budur. Dayanışma ve yakınlaşmadır. Bayram, büyüklerimizi, küçüklerimizi sevindirme onlarla biraya gelmedir" diye konuştu.

Huzurevi ziyaretinin ardından Gaziantep Polisevinde polis memurları ile bayramlaşan Şimşek, polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA