Başakşehir Belediyesi Kurban Kesim Alanı Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Başakşehir Belediyesi Kurban Kesim Alanı vatandaşlardan tam not aldı. Kurban kesimi için sıra bekleyen vatandaşlara kahvaltı dağıtıldı.

Başakşehir Belediyesi Kurban Kesim Alanı Vatandaşlardan Tam Not Aldı
Başakşehir Belediyesi Kurban Kesim ve Satış Alanı kurbanlarını kestirmek için gelen vatandaşlardan tam not aldı. Bayramın birinci gününde yoğunluk yaşanan alanda, vatandaşlar kurban kesimi sırası beklerken bir yandan da Belediye tarafından dağıtılan kahvaltılıklarla bayram kahvaltılarını yaptı. Hijyenik koşullarda kesilen kurbanlıklar parçalara ayrılarak vatandaşlara teslim edildi.

Kurbanını kestirmek için alana gelen Adem Taşçı isimli vatandaş, “Çok güzel. Temiz. tüm pisliğini kamyonete yüklüyorlar hiçbir şeyine ellemeden. Etleri de poşetleyip bize teslim ediyorlar. Daha önce de geldim. Şimdi tecrübe de kazanmışlar daha iyi olmuş, kendilerini yetiştirmişler” diye konuştu.

Artık sokak ortasında katliam gibi görüntüleri görmek istemediklerini söyleyen Murtaza Avcılar ise “Çok hijyenik böyle ben isterim ki bütün belediyeler böyle devam ettirsinler. Sokak ortasında katliam gibi bir kurban yaşamayalım. Çok güzel, çok temiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA