Acemi Kadın Kasap Hastanelik Oldu

Bursa’da kurban kesimine yardım eden kadın elini keserek hastanelik oldu. Ayrıca 2 kişi gözünden yaralanırken, üzerine dana düşen 1 kişinin bacağı kırıldı.

Acemi Kadın Kasap Hastanelik Oldu
Tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da acemi kasaplar hastanelere akın etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan acemi kasapların bazıları kendi araçlarıyla, bazıları da ambulanslarla hastanelerin acil servislerine geldi. Merkez Osmangazi ilçesi Ovaakça Mahallesi Emirsultan Caddesi’nde kurban kesen Ali İhsan Kaya’nın elindeki bıçak fırladı. Bıçağın gözüne isabet etmesi neticesi yaralanan Kaya, Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayrıca kurban keserken gözünden yaralanan ismi öğrenilemeyen başka bir vatandaşın ise, ameliyat olacağı öğrenildi.

Kadın kasap hastanelik oldu

Acemi kasapların arasına bu bayram bir kadının da katılması dikkat çekti. Kurban kesimine yardım eden Zeliha Yıldız, bıçakla elinden yaralandı. Özel araçla Çekirge Devlet Hastanesine getirilen Yıldız, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yıldız, "Hayvan kesmeye yardım ediyordum elime bıçak girdi. Tendonda yırtık var" dedi.



Üzerine dana düşen şahsın ayağı kırıldı

Kesim haricinde özellikle büyükbaş hayvanları yatırmaya çalışırken yaralanan vatandaşlar da dikkat çekti. Üzerine dana devrilen bir kişinin ayağı kırıldı. Hastaneye kaldırılan vatandaşın ayağı alçıya alındı. Tedavisinin ardından hastane önünde bir süre bekleyen vatandaş özel bir otomobille evine gitti.
Kaynak: İHA