Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Kapaklı ilçesinde bulunan Kazak Gölü Mesire Alanına belediye tarafından modern mangallar yerleştirildi.

Kapaklı Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, mesire alanına özel olarak tasarlanmış 36 adet mangalın monte edildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların daha güvenli bir şekilde mangallarını yapmaları için özel olarak tasarlanmış mangalları yerleştirmeye başladıklarını belirterek, 'İlçemizde nefes alabildiğimiz ve Trakya'mızın göz bebeği olan Kazak gölümüze yenilikler katmaya devam ediyoruz. Doğanın güzelliğini korumak ve vatandaşlarımızın daha güvenli bir şekilde mangallarını yapmaları için özel olarak tasarlanmış mangallarımızın montajına başladık. Ayrıca Mithatpaşa Caddesi üzerinde yer alan Çamlık Parkına da özel olarak hazırlanmış mangallarımızdan koyarak vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte vakitlerini geçirebilecekleri bir sosyal alanı daha ilçemize kazandırmış olacağız.' ifadelerini kullandı.

- Albayrak'tan Çoban'a ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın, Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında Çoban'a bilgiler verdiği belirtildi.

Açıklamada, Çoban'ın da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Albayrak'a teşekkür ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA