Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları Açıklaması 21 Gözaltı

Sivas’ta son bir haftada polis ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 21 kişi gözaltına alındı.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 21 kişi gözaltına alınırken şahısların ikamet ve üzerlerinde yapılan aramada 49.55 gram bonzai ve 1.82 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 16’sı savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 3’ü tutuklanırken, 1’i serbest bırakıldı. Bir şahsa da denetimli serbestlik uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Ülkemizin içinden geçtiği hassas dönem, her konuda olduğu gibi uyuşturucu ile mücadele konusunda da özverili çalışmalara gereksinim duymaktadır. İdealleri büyük, yüksek ve önemli olan ülkemizin bu idealist gidişatını engellemek için yarış içerisine giren mihraklara en güzel cevabı daha çok çalışarak vermek gerektiği inancı ile faaliyetlerini sürdüren Sivas Emniyet Müdürlüğü, duraksamadan ve yorulmadan başta terör ve uyuşturucu olmak üzere her türlü suçla mücadele azmi ve kararlılığı ile çalışmalarına devam etmektedir" denildi.
Kaynak: İHA