'Kılıçdaroğlu FETÖ'nün elinde bir esir, ne istenirse onu yapıyor'

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman Focus dergisine yaptığı skandal açıklamalara tepkiler çığ gibi... Güneş Gazeteci Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, "Kılıçdaroğlu FETÖ'nün elinde bir esir, ne istenirse onu yapıyor" ifadesini kullandı.

'Kılıçdaroğlu FETÖ'nün elinde bir esir, ne istenirse onu yapıyor'
'Kılıçdaroğlu FETÖ'nün elinde bir esir, ne istenirse onu yapıyor'
Kılıçdaroğlu'nun Alman Focus dergisine verdiği skandal röportajın arka planı ne?

A Haber ekranlarında yayınlanan Memleket Meselesi programında Kılıçdaroğlu'nun bugüne kadar yaptıkları masaya yatırıldı. Programın konuklarında Güneş Gazeteci Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Kılıçdaroğlu CHP'nin grup başkanvekili olduğu dönemleri anımsatan Güler, 'Türkiye Kılıçdaroğlu'nu yeni tanıyor, FETÖ, Kılıçdaroğlu'na bazı dosyalar verdi. Kumpas dosyaları ve Gandi Kemal imajı oluşturuldu. Yolsuzlukla mücade eden adam imajı oluşturuldu' ifadelerini kullandı. Güler şöyle devam etti:

'FETÖ eliyle ve birtakım medya eliyle sonra bir kaset piyasaya sürüldü. Deniz Baykal'a yönelik kaset kumpası ve Deniz Baykal'ın yerine kılıçdaroğlu genel başkan yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün elinde adeta bir esir. Ona diyorlar ki; yürü yürüyor, ona diyorlar ki; git Alman dergisine Türkiye'ye turist göndermeyin de diyor, ona diyorlar ki; gerekirse kan dökeriz de yapıyor. CHP şu anda 5-6 kişi tarafından esir alınmış.'