Erzurum Valisi Azizoğlu, Oltu'da

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Oltu ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak muhtarlarla görüştü.

Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Albay Bekir Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ile geldiği Oltu'da Kaymakam Şenol Turan'ı ziyaret eden Vali Azizoğlu, ardından Efkan Ala Kültür Evi'nde düzenlenen programda muhtarlarla bir araya geldi.

Azizoğlu, burada yaptığı konuşmada, Yukarıçamlı Mahallesi'ndeki yangına müdahale etmek için seferber olan vatandaşlar ile ekiplere teşekkür etti.

Hükümetin başlattığı 'Cazibe Merkezi Programı' kapsamında bölgeye yatırım getirilmesini teşvik etmek için muhtarlardan gerekeni yapmalarını isteyen Azizoğlu, şöyle konuştu:

'Vatandaşlarımız sorularına cevap vermek zorundayız. Bunun için de bilgi sahibi olmamız gerekiyor. Ülkemizin güçlü olması gerekiyor. Türkiye zayıf olursa komşularımızdaki savaş, kavga devam edecektir. Bu gücü milli birlik ve beraberlik ile sağlayabiliriz. Bunu sağladığımız anda Türkiye o kudrete sahip olacaktır. Bu güce ulaşmamızı istemeyenler oyunlarına devam edecektir. Biz de o oyunları bozacağız. Bu millet artık şahlandı. Yapacağımız tek şey var, bu ülkeyi kalkındırıp geliştirmek, muhasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.'

Toplantıda KOSGEB, KUDAKA ve DAP yetkileri, muhtarlara sunum yaptı.

Kaynak: AA