Derbent Heyetinden Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ziyareti

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Belediye Meclis Üyesi İsmail Öz, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yaldız ile Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Ceylani Kılıç'ı ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan İlçe Belediye Başkanı Acar, Konya Büyükşehir Belediyesinin, son 3 yıllık sürede ilçeye önemli yatırımlar yaptığını söyledi.

Bu yatırımlardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Acar, şunları kaydetti:

'Derbent için eskiden sadece hayal ve özlem olan büyük proje ve çalışmalar bu dönemde hayata geçirildi. İlçemizde iz bırakan bu eserler nedeniyle ilçe protokolü olarak bir heyet halinde bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Ziyaretimizde ayrıca, Gölpark'a yapılacak olan çevre düzenlemesi, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla İmam Hatip Lisesi hizmet binası bahçesine yapılması planlanan çevre düzenlemesi konusunda da Daire Başkanımız Ceylani Kılıç Bey'le istişare ederek görüş alışverişinde bulunduk. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey başta olmak üzere, ilçemize hizmetleriyle katkı ve destek sunan tüm daire başkanlarımıza ilçe halkı adına şükranlarımı ifade etmek istiyorum.'

Kaynak: AA