Mamak'ta sinema akşamları başladı

Mamak’ta açık hava sinema keyfi her yıl olduğu gibi bu yıl da mahallelerde başladı. Türk sinemasının en güzel örneklerini seyirciyle buluşturan etkinliğin ilki Başak Aile Merkezi’nde “Osman Pazarlama” filmi ile gerçekleşti.

Mamak'ta sinema akşamları başladı
Gelenekselleşen sinema akşamlarının sıcak yaz günlerine ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Vatandaşlarımızı sinema akşamlarına davet ediyorum" dedi.

Günün stresini attılar

Halkın yoğun katılımı ile başlayan etkinlikte alanı dolduran vatandaşlar filmi büyük ilgiyle izledi. Sinema keyfinin doyasıya yaşandığı gecede konuklara patlamış mısır ve su da ikram edildi.
Birbirinden güzel filmlerle sinemayı mahallelinin ayağına götüren Mamak Belediyesi bu hafta etkinlik çerçevesinde 8 Ağutos’ta Gülveren Pazar Yeri, 9 Ağustos’ta Abidinpaşa pazar yeri, 10 Ağustos’ta Mamak Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 11 Ağustos’ta Akdere pazar yeri, 12 Ağustos’ta Mamak Kültür Merkezi ve 13 Ağustos’ta Saimekadın Anfi Tiyatro’da perde kuracak. Sinema akşamları Ağustos ayı boyunca Mamak’ta çeşitli mahallelerde devam edecek.
Kaynak: İHA