Kocaeli'deki Kavga

Darıca ilçesinde polis olan oğlu ile bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen Canşah B'nin ölümüne ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, polis olan oğlu ile bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen Canşah B'nin ölümüne ilişkin 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, dün Fevziçakmak Mahallesi Sinem Sokak'taki evinin önünde çevreye rahatsızlık verdiği iddiasıyla uyardığı motosikletli grup ile polis memuru arasında çıkan kavgada, polis memurunun silahının ateş alması sonucu babasının hayatını kaybetmesine ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince soruşturma başlatıldı.

Soruşturma kapsamında, olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Fevziçakmak Mahallesi Sinem Sokak'taki evinin önünde dün motosikletli bir grubun çevreye rahatsızlık verdiği iddiasıyla polis memuru Murat B. (35), söz konusu kişileri uyarmış, bunun üzerine biber gazı ile karşılık veren gruptakiler ile polis memuru arasında kavga çıkmıştı.

Oğlunun kavga ettiğini gören baba Canşah B. (57), kavgayı ayırmak için müdahale ettiği sırada Murat B'nin üzerinde bulunan silahın ateş alması sonucu göğsünden yaralanmış, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Murat B. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü.
Kaynak: AA