Festivalin yıldızı Basın-Yayın oldu

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin Atatürk Kültür Merkezi alanında düzenlediği Büyük Ankara Festivali'nde stantlar arasında vatandaşların dikkatini en çok Basın Yayın Daire Başkanlığı'nın standı çekti.

Festivalin yıldızı Basın-Yayın oldu

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın tanıtım çadırında; 15 Temmuz sergisi, 36 Osmanlı padişahının minyatürü, eski Ankara fotoğraflarıyla   100'ün üzerinde kültür eseri bir arada sunuldu.

Festivalin yıldızı Basın-Yayın oldu

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ TANITILDI
Tanıtım çadırına girişte, Büyükşehir Belediyesi ile Başkentliler arasında köprü görevi gören ve sorunların çözümünde önemli adımların atılmasını sağlayan Alo 153 Mavi Masa'nın hizmetleri tanıtıldı. Ön kısımda ise Başkan Melih Gökçek önderliğinde Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği büyük projeler ve hizmetlerden dolayı alınan uluslararası ve ulusal çok sayıda ödül ve plaket tanıtıma sunuldu. 

Festivalin yıldızı Basın-Yayın oldu

NOSTALJİK ANLAR

Çadırda meraklıları için özel hazırlanan nostalJi köşesinde ise antika niteliği kazanmış eski fotoğraf makineleri, kameralar, film makineleri, televizyonlar, daktilolar, flaşlar, mikrofonlar, çağrı cihazları, hesap makineleri, teypler, pikaplar, müzik dolapları ile eski gazete ve dergiler sergilendi. 

Festivalin yıldızı Basın-Yayın oldu

PANORAMİK ANKARA İLGİ ÇEKTİ
Ziyaretçilere ayrıca 360 derecelik panoramik görüntülerle Ankara'nın dev rekreasyon alanları, parkları, kentsel dönüşüm alanları tanıtıldı.  

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ UNUTULMADI
Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı'nın yayınladığı 100'ün üzerinde kültür eserini bir arada görerek tanıma ve bir okuma fırsatı yakalayan Ankaralılar, 15 Temmuz şehitlerinin unutulmadığı sergide de darbe girişimine karşı Ankara'da kahramanca mücadele ederek şehit düşen 148 şehidin fotoğraflarını görebildi.

Festivalin yıldızı Basın-Yayın oldu

DART ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR

Basın Yayın Daire Başkanlığı önüne kurulan dart  ise Başkentliler ilgi odağı oldu. Dart yarışmasına katılan vatandaşlara çeşitli hediyeler dağıtıldı.