Eurochambres Delegeleri Bolu'da Buluştu

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (Eurochambres) Avrupa Şirketler Meclisi'nin Türkiye delegasyonu üyeleri, Bolu'da bir araya geldi.

Eurochambres Türkiye delegeleri Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, kendisi de Eurochambres delegesi olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş'in konuğu oldu.

Ziyarete, TOBB Avrupa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Mülkiye Aytar da iştirak etti.

Eurochambres delegeleri gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye ve Avrupa’da iş dünyasının gündemi ile Türkiye- Avrupa ekonomik ilişkilerinde güncel durum hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Türker Ateş, yaptığı açıklamada, Eurochambres'ın 12 milyon işletmenin temsil edildiği son derece önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da Eurochambres’da Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla sürdürüyor. Bizler de şirketler meclisi kanadında Türkiye delegasyonunda yer alan başkanlarımız ile birlikte görev yapıyoruz. Türk iş dünyasının gündemini, Brüksel'deki platformlara taşıyoruz.'

Kaynak: AA