Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na adalet göndermesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na adalet göndermesi geldi. CHP'li İzmir Belediyesi'ndeki greve dikkat çeken Erdoğan, 'Sen önce oradaki adaleti hallet' dedi. Kılıçdaroğlu'nun bir Alman dergisine verdiği röportaja da değinen Erdoğan, 'Yazıklar olsun' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na adalet göndermesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na adalet göndermesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize Güneysu'daki ikametinden saat 14.10'da ayrılarak helikopter ile Trabzon'un Beşikdüzü ilçesine bağlı Beşikdağ mevkisinde geldi. Yapımı devam eden teleferik inşaat alanında incelemelerde bulundu. Erdoğan, yetkililerden buradaki çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra ise ilçe merkezine geçen Erdoğan'ın gündeminde gezi olayları vardı.

Burada halka hitap eden Cumhurbaşanı Erdoğan, 'Geziciler çıktı meydana, dolaştılar, zannettiler ki, Gezicilerle biz Türkiye'yi bitiririz. Arkasında emperyalist güçler vardı. Bu emperyalist güçler onları kullanıyordu. 11-12 ağaç sökülüp başka yere götürülüyor diye kıyamet koparıyorlardı. Biz 2 milyon ağaç diktik. 2,5 milyar fidan diktik. Biç çevreciyiz' dedi.
 
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bir Alman dergisine verdiği röportaja da değinen Erdoğan, 'Yazıklar olsun' dedi. CHP'li belediyelerdeki eylemlere gönderme yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderine seslenerek 'Sen önce oradaki adaleti hallet' ifadesini kullandı.